Trebuie sa fim mai buni!!

Se apropie sarbatorile de iarna si toata lumea se gandeste la cadouri si la cei dragi. Dar cati dintre voi v-ati gandit la copii sarmani si bolnavi de cancer, care nu spera decat la o viata mai buna si sa scape de aceasta boala cumplita care le-a nenorocit viata.
Este greu... numai cand auzi cuvantul cancer te trec fiorii, dar sa vezi un copil nevinovat care sufera si se lupta sa traiasca, sunt sute de copii care lupta cu aceasta boala, multi dintre ei sunt mai puternici si reusesc sa castige razboiul chinuitor de atata timp, dar altii pierd lupta, plecand dintre noi si lasand un gol in suflet. Uneori nu mai poti face nimic, e prea tarziu, dar incerci din tot sufletul sa nu te lasi batut, sa nu te gandesti ca nu mai exista sanse, ca nu se poate termina asa...trebuie sa lupti, trebuie sa castigi, dar nu mai poti, boala este prea puternica.
Daca ai putea sa schimbi totul, ai face-o!! Dar putem sa-i ajutam pe acesti tineri prin mici donatii, asa ca Douglas Romania a lansat o campanie de strangere de fonduri prin care va dona asociatie Little People 10 lei din vanzarea fiecarei palete de machiaj Like.
Obiectivul pe care Douglas și-l propune este atingerea sumei de 35.000 de lei pe durata campaniei: 23 noiembrie – 20 decembrie.

 “Din această vară ne-am alăturat luptei pe care Asociația Little People și-a asumat-o încă din 1996 împotriva cancerului la copii și tineri. În fiecare dintre magazinele noastre din România am montat o cutie de donații pentru programele de suport psihosocial a pacienților și a supraviețuitorilor de cancer pe care Asociația Little People le implementează in România și Moldova. Iar acum am dorit să ne implicăm și prin donație directă lansând campania Beauty of Giving”, a declarat Lavinia Ivas, Country Manager Douglas România.

 Asociatia Little People are ca obiectiv imbunatatirea calitatii vietii copiilor si tinerilor bolnavi de cancer prin oferirea unui suport psihosocial pe toata perioada spitalizarii si dupa finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supravietuire a acestui grup de bolnavi.

Oameni buni ca tot vin sarbatorile si toata lumea se asteapta la cadouri, hai sa ajutam acesti prichindei prin cumpararea acestei palete de machiaj Like, putem face pe cineva fericit.
Un cadou inseamna o bucurie, o sansa la viata.




Comentarii

Postări populare