Efectele miraculoase ale uleiului de ricin


In aceasta postare am sa va dezvalui cateva din beneficiile uleiului de ricin.
Uleiul de ricin este un bun reparator pentru par, piele si unghii. Acesta provine din seminte de ricin care sunt cultivate in tari precum India, Brazilia, Asia si  in unele tari din Africa.
- uleiul de ricin este folosit cel mai des pentru ingrijirea pielii si a parului.
- acesta se potriveste pentru fiecare tip de piele este de preferat atunci cand il folositi pe piele sa il combinati cu un alt ulei parfumat, ca sa ofere un miros mai placut. (ulei de ricin in amestec cu ulei de migdale ajuta la combaterea celulitei).
- uleiul de ricin ne poate scapa si de cearcane (ulei de ricin amescat cu ulei de cocos, cantitati egale, se aplica pe zona de sub ochi si se maseaza pana intra in piele, de preferat ar fi sa il folositi seara).
- pentru ingrijirea parului uleiul de ricin se poate folosi pur sau in combinatie cu diferite uleiuri, ajuta foarte mult la cresterea parului, (ulei de ricin 10 ml + 10 ml de vitamina A uleioasa + 10 ml de ulei de masline) aplicati pe par si stati cam intre 3 - 5 ore sau toata noaptea daca rezistati cu el.
- pentru ingrijirea unghiilor uleiul de ricin de incalzeste intr-un vas, iar dupa aceea se tin unghiile acolo timp de o jumatate de ora, ajuta foarte mult ca unghiile sa nu mai fie casante.
- uleiul de ricin mai este folosit in tratarea diferitelor boli de la ulcere, constipatie, pete pigmentate pana la cicatrizarea si vindecarea ranilor.


Cam atat despre acest ulei miraculos.

Comentarii

Postări populare