Cremsnit

De data aceasta am ales sa pregatesc o prajitura care sa nu dureze mult timp, nu aveam foarte mult timp liber ca sa stau in bucatarie si sa prepar o prajitura mai dificila, asa ca m-am gandit sa pregatesc cremsnit.
Ingrediente:
- foi pentru cremsnit
- lapte (trebuie sa fie rece)
- zahar pudra
- doua cutii de crema pentru cremsnit Dr. Oetker
Mod de preparare:
Intr-un bol se toarna 750 ml de lapte rece de la frigider, peste care se adauga pulberea pentru cremsnit. Se amesteca cu mixerul aproximativ 5 minute. Crema astfel obtinuta se intinde uniform pe prima foaie de cremsnit, se pune urmatoarea, un alt strat de crema, iar pe ultima foaie se presara zahar pudra sau puteti decora cu frisca si fructe. Se tine la frigider cam 3 ore sau chiar mai mult ( cu cat se tine mai mult cu atat devine mai moale).
Nu este o reteta greu de realizat, din contra este foarte usoara si gustoasa.
Spor la treaba si pofta buna!



Comentarii

Postări populare