Activitati pe care le poti face in casa

In ultima perioada am tot stat in casa, multi dintre noi am incercat sa ne gasim activitati care sa ne relaxeze si sa devina folositoare pentru noi.
Iata ce poti face:

1. Incearca o noua reteta de gatit
Cam toata lumea a cochetat in aceasta perioada cu bucataria, unii chiar si-au gasit adevarata pasiune, incearca retete noi de prajituri, diversifica felurile de mancare, incearca retete mai sanatoase. In acest fel timpul trece mai repede si pe de alta parte te vei bucura impreuna cu familia de o masa gustoasa.

2. Redecoreaza
Cred ca multi dintre noi au gasit cate ceva de facut prin casa, de mutat mobila sau de amenajat dormitorul, poti sa redecorezi handmade anumite spatii in care tu sa te simti inspirata si in largul tau, sa fie locul tau de meditatie. Uneori oamenii simt nevoia sa mai faca schimbari prin casa pentru ca acelasi decor vazut in fiecare zi devine la un moment dat plictisitor, iar acel spatiu nu te mai atrage si nu te mai face sa te simti in largul tau.

3. Aranjeaza-ti garderoba 
 Ei bine, aici chiar puteti sa incepeti prin a va scoate hainele subtiri ca deja vine vara si nu mai avem nevoie de haine groase. Iti poti sorta hainele dupa culori (am facut-o chiar eu, imi place sa vad curcubeul la mine in sifonier 😂), hainele care nu iti mai vin bine poti scapa de ele, fa diferite combinatii de tinute pentru mai multe zile in care urmeaza sa iesi afara.

4. Testeaza produse noi
Fie ca vorbim de produse de ingrijire pentru ten, corp sau machiaj. Daca ti-ai comandat recent produse acum este momentul ideal sa le testezi si sa vezi daca functioneaza pentru tine si tipul tau de ten.

5. Fa-ti manichiura
Chiar daca stam in casa asta nu inseamna ca nu mai trebuie sa avem grija de noi, asa cum bine stiti saloanele de infrumusetare sunt inchise si isi vor relua activitatea de pe 15 mai, va puteti comanda online si sa incercati voi singure sa va faceti manichiura, fie clasica sau oja semipermanenta, asta daca va pricepeti mai bine.

6. Mediteaza si fa sport
Daca tot stam in casa, nu vrem ca oasele si corpul nostru sa aiba de suferit. Poti alege sa faci in fiecare zi cate 30 de minute de sport si dupa un exercitiu de relaxare, te ajuta sa te destinzi, sa nu te mai simti incordat si sa te incarci cu energie pozitiva.

7. Seriale, filme si carti
Exista foarte multe canale care difuzeaza filme de calitate si seriale foarte bune, poti viziona si online. Timpul trece mai repede atunci cand esti captivat de o carte sau un film. Se gasesc atat carti, cat si filme online care pot fi vizionate.

Tie ce activitati iti place sa faci?

Comentarii

Postări populare