Industria beauty afectata de pandemie

Dupa cum stiti de aproape doua luni ne luptam cu aceasta pandemie in Romania si in toata lumea, iar de la inceputul lunii martie industria beauty „a luat o pauza”, mai bine zis s-au inchis saloanele de infrumusetare.
Toata lumea a fost nevoita sa se adapteze, ca vorbim de make-up artisti, nail artist, hair stylisti etc, fiecare s-a adaptat si remarcat prin lucruri noi.  
Make-up artistii au devenit mai activi pe toate retelele de socializare prin mai multe poze, filmulete, live-uri, cursuri online, au facut content pentru a arata clientilor ca poti trece cu bine si prin aceasta perioada, au investit in ei ca atunci cand se va da drumul sa fie mai buni, mai pregatiti, sa vina cu lucruri noi care sa ii ajute sa creasca in domeniu.
O persoana importanta din aceasta industrie este Oxana Novacovici (din punctul meu de vedere,este doar parerea mea).
Pe Oxana am cunoscut-o la un masterclass in Craiova, iar de atunci am simtit ca este persoana de la care pot sa invat lucruri de calitate. O urmaresc pe facebook si instagram, va indemn si pe voi sa faceti acest lucru pentru ca nu veti regreta, chiar va ajuta si pune suflet in tot ceea ce face.
 Ea a venit in aceasta perioada in care toti am stat acasa cu foarte multe webinarii, in care a explicat cum ar trebui noi sa evoluam, ce sa facem in acest pas, criterii si sfaturi ca un specialist sa se indrepte spre succes, foarte multe live-uri pe pagina de Lectii de Machiaj, a vorbit despre tenurile problematice (un webinar foarte bun si interesant), ce pensule trebuie sa folosesti, a oferit filmulete pe grupul Pasionat de make-up de la traineri cunoscuti,  a venit in sprijinul nostru prin foarte multe informatii ca sa invatam sa fim make-up artisti de succes, sa avem clientela si un business de succes pe timp indelungat. Foarte multe sfaturi utile oferite in toata aceasta perioada.
Puteti urmarii webinariile sustinute de Oxana https://edukiwi.ro/oxananovacovici/webinarii/.
Cu ce m-au ajutat pe mine toate aceste informatii?
M-au ajutat foarte mult, la fiecare curs si webinar mi-am luat notite (am scris aproape o agenda), toate notitele luate am incercat sa le pun in aplicare, in ce trebuie sa investesc pe viitor, unde am gresit si ce am nevoie sa repar, sa ma autoevaluez de fiecare data si sa analizez impactul produs.
Toata aceasta perioada a fost ca o lectie din care fiecare am avut cate ceva de invatat, important este ca atunci cand iesim din starea asta de urgenta sa iesim cu lucruri bune, noi si cu lectia invatata.
Si sa fim cea mai buna versiune  a noastra de pana acum.
Un lucru care mi s-a parut important spus de Oxana este „un make-up artist trebuie sa investeasca 20% in produse, 40 % in promovare si 40 % in educatie”, iar daca faceti aceste lucruri credeti-ma ca efectele vor aparea cat mai curand posibil, totul depinde de voi cum puneti in aplicare.
Iti MULTUMESC Oxana pentru absolut tot. 😊
Fetelor fiti optimiste, dupa aceasta perioada grea sunt convinsa ca o sa vina lucruri si mai bune.

Comentarii

Postări populare