Experiențe care te fac sa realizezi urmatoarele lucruri

De-a lungul timpului am trecut prin multe experiente placute sau mai putin placute, din fiecare am avut cate ceva de invatat.
 De aceea vin in intampinarea voastra cu 6 experiente de care ar trebui sa tineti cont in viata:
1. Sa nu pleci urechea niciodata la ce spune "gura lumii", in viata fiecare isi poate da usor cu parerea sau poate critica, nu te lasa influentat sau programat de acei oameni care nu ai realizat nimic cu viata lor. Tine cont de oamenii care sunt un exemplu pentru tine, ascultă-i, dar chiar si in aceasta situatie gandeste-te daca ceea ce iti sugereaza se poate aplica si in cazul tau.
2. Daca cineva este rautacios cu tine, nu te lasa afectat, nu suferii si nu lua niciodata in seama criticile rautacioase si neconstructive, adu-ti aminte ca nu este vorba despre tine ci despre persoana in cauza, datorita frustrărilor pe care le are. 
3. Oameni vin si pleaca din viata noastra, nu sunt obligati sa ramana in nicio relatie sau nu-i putem tine cu forta.
4. Toti oamenii se intalnesc cu un scop, fiecare invatam cate ceva unul de la altul sau "crestem" impreuna, iar la un moment dat drumurile se pot separa sau nu.
5. Nu putem avea asteptari de la cineva, automat atunci cand ai asteptari, vei avea si dezamagiri, coboara asteptarile si vei vedea cum nu vei mai fi dezamagita.
6. Daca faci bine cuiva, nu te astepta ca acea persoana sa te răsplătească, depinde doar de ea, dar de cele mai multe ori răsplata vine de la cine te astepti mai putin.
"Daca oamenii iti vor lua,
Dumnezeu iti va da inzecit,
Daca oamenii te vor nedreptăți,
Dumnezeu iti va face dreptate,
Daca oamenii te vor lovi,
Dumnezeu te va mangaia."


Comentarii

Postări populare