Rulada din piept de pui cu ciuperci si cascaval

Pentru a prepara aceasta reteta avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
- piept de pui feliate ca pentru snitel, se gasesc in supermarket deja pregatite
- cateva felii de jambon
- ciuperci
- cascaval
- o ceapa
- unt
- ulei de masline
- patrunjel sau marar
- sare
- piper
- scobitori
Mod de preparare:
Pieptul de pui se spala, se sterge si bucatile se pun intre doua folii alimentare pentru a se bate.
Intr-o tigaie, caliti ceapa, in doua linguri de ulei, apoi adaugati ciupercile curatate si taiate, condimentati cu sare si piper, dupa gust. Nu le lasati prea mult, decat pana scade apa, lasata de ciuperci. Radeti cascaval si taiati patrunjel, dupa care le puneti intr-o farfurie. Fiecare bucata de carne se unge cu unt si deasupra se aseaza o lingura de ciuperci, una de cascaval si una de patrunjel, iar dupa se ruleaza si invelim rulada cu o felie de jambon pentru a avea un gust mai deosebit si pentru a nu fi necacios pieptul de pui si prindem cateva scobitori in partea de imbinare pentru a nu se desface.
Ungem vasul cu unt sau ulei si fiecare rulou il asezam in vas cu partea de imbinare in sus, cand rulourile sunt gata aranjate, presarati cascaval deasupra lor si le dati la cuptor 30 - 40 de minute pana cand se rumenesc.
Serveste rulourile calde sau reci (dupa cum doresti, sunt bune oricum), cu salata sau muraturi.






Comentarii

Postări populare