AMA - PIGMENTS

 Am revenit cu un nou articol pe blog, o sa vorbim despre pigmenti, o parte din ei, mai exact despre pigmentii AMA.
AMA ca si brand este unul ROMANESC, ceea ce ma bucura foarte tare, fondatoarea acestui brand este Lorena Vilcu Cioboata, un om minunat si foarte dedicat acestei industri de beauty.
Despre pigmentii va pot spune ca sunt absolut minunati, se aplica foarte usor, puteti folosi o baza speciala pentru pigmenti, eyeliner, tint, spray fixator etc, pe site exista pigmentii cu o granulatie foarte fina pana la cei cu o granulatie mai mare.
Exista 12 colectii, fiecare mai deosebita, frumoasa si pigmentata. Puteti gasi orice nuanta de pigment doriti (nude, piersicuta, auriu, crem, camaleon, neon, fulgi etc).
In aceasta perioada puteti gasi reduceri pe site (https://amapigments.com/), brand-ul AMA sustine toti make-up artistii din tara prin reduceri foarte mari pentru ca trecem printr-o perioada mai dificila in aceasta pandemie, un lucru frumos si de apreciat, nu toate brand-urile fac acest lucru.
Merita sa incercati acesti pigmenti si nu veti fi dezamagite, credeti-ma pe cuvant.
Mai jos am sa va prezint colectia mea de pigmenti ama, sunt in jur de 50 de pigmenti, dar mai trebuie sa imi ajunga o comanda.

Vizionare placuta si spor la shopping.😉








Comentarii

Postări populare