Eu, si totusi alta - Jojo Moyes

Continuarea bestsellerurilor Inainte sa te cunosc si Dupa ce te-am cunoscut, urmeaza Eu, si totusi alta.
Louisa Clark se intoarce in noul roman de succes al lui Jojo Moyes, Eu, si totusi alta, partea a III-a din seria Inainte sa te cunosc.
Louisa Clark decide sa se mute la New York incercand sa isi schimbe total viata, iar viata la New York devine o adevarata aventura.
Incepe prin a lucra pentru o familie foarte bogata, fiind asistenta lui Agnes si o insotea peste tot (baluri, acte caritabile, cumparaturi etc).
Lucreaza o perioada buna de timp pentru Agnes, dar la un moment dat lucrurile i-au o intorsatura ciudata. Domnul Leonard este informat de catre managerul personal de conturi, cel care se ocupa de operatiunile bancare are familiei, la informat ca s-au retras zilnic 500 de dolari de pe card. In clipa aceea Louisa stia despre ce este vorba pentru ca Agnes o obligase sa fac acest lucru, pentru a cumpara un pian pentru fiica sa. Agnes a ramas rece la discutie si nu i-a luat apararea Louisei, iar aceasta in cele din urma a fost data afara, fiind nevoita sa paraseasca imobilul si sa predea card, telefon si alte obiecte care apartineau familiei.
Dupa ce si-a strans lucrurile Louisa a plecat, o groaza de ganduri ii treceau prin minte, nu stia daca vrea sa se intoarca in Marea Britanie, lucrul acesta poate iar fi dat viata peste cap Treenei, mai era si Sam care nu isi mai vorbeau.
Devastata de toate cele intamplate, se retrage la o cafenea, rapusa de ganduri, primeste un apel de la Nathan.
Surprins de cele intamplate Nathan o cazeaza la el pentru cateva zile. In tot acest timp Ilaria are grija de Lou si o sustine pentru a merge mai departe.
Pana intr-o zi cand doamna De Witt ii propune sa aiba grija de Dean Martin (catelul ei), de ea, ajutand-o sa isi ia pastilele si sa mai faca ordine prin casa. Incepe sa ii placa in noua casa si se imprieteneste destul de repede cu mezinul familiei. Intre timp Lou reia conversatiile cu Josh (un tanar pe care la cunoscut la un bal impreuna cu Agnes si care semana identic cu Will), ajung sa aiba o relatie frumoasa, se inteleg de minune pana cand Lou isi da seama ca oricata asemanare ar fi intre cei doi, caracterul era total diferit, iar ea nu se putea obisnui cu asta. Pune capat relatiei si isi vede de viata in continuare. O ajuta pe doamna De Witt sa isi cunoasca nepotul si sa isi revada fiul cu nora, se muta impreuna cu cei trei in locuita lor, iar pe Lou o lasa in apartament rugand-o sa aiba grija de catel si ii daruieste toate articolele ei vestimentare vintage.
Ajunsa in acest punct isi da seama ca asta este marea ei pasiune (hainele) si vrea sa isi deschida un magazin pentru a putea inchiria haine vintage.
Sam incepe sa o caute si sa isi exprime regretul pentru toate cele intamplate si spera la o impacare cu Loiusa.
Si aceasta isi doreste acest lucru, insa nu vrea sa paraseasca New York-ul si ii propune lui Sam sa se mute cu job-ul acolo. In cele din urma Sam accepta si vor incepe un nou capitol frumos din viata lor la New York.




Comentarii

Postări populare